• head_banner_02

Accufill ќе присуствува на SEMA Show во САД во 2024 година

Срдечно ве покануваме да ни се придружите на изложбата Automechanika Франкфурт, која ќе се одржи во Германија од 10-ти до 14-ти септември 2024 година, Messe Frankfurt, Ludwig-Erhard-Anlage 1, 60327 Frankfurt am Main, Германија. Како член на Accufillgroup, ќе ги прикажеме нашите најнови производи и решенија заавтоматска опрема за пумпање гумина изложбата и со нетрпение очекуваме да разговараме со вас за идните можности за соработка.

SEMA Show, САД

Датум: 5-8 ноември 2024 година: Конгресен центар во Лас Вегас, 3150 Paradise Rd, Лас Вегас, NV 89109, САД

Штанд: 42235

SEMA-Fest_Carousel_Slide_for_show_3
accufill sema show

Accufillgroup ќе ги презентира најновите технологии и иновативни производи за да ги задоволи барањата на пазарот кои се развиваат. Ние сме желни да ги споделиме нашите најнови достигнувања со вас и да обезбедиме приспособени решенија за да ги задоволиме вашите потреби.

За време на изложбата, нашиот професионален тим ќе биде достапен на штандот L43 за да обезбеди детални презентации на производи и консултации за решенија. Искрено ве покануваме да го посетите нашиот штанд за разговори лице в лице и да ги истражите потенцијалните можности за соработка.

Доколку сте заинтересирани да присуствувате на изложбата, ве молиме одговорете на оваа е-пошта за да го потврдите времето на посета. Ќе организираме посветен претставник кој ќе ви обезбеди повеќе информации и помош во врска со изложбата.

За SEMA 2024 година

SEMA Fest го обединува волшебниот свет на автомобилската култура што може да се најде само на SEMA Show со некои од најголемите музички бендови. Тоа е единствен во живо и епски настан кој е вистинско искуство за љубителите на музика и љубителите на автомобили, а сето тоа се одржува во Конгресниот центар во Лас Вегас.

SEMA е еден од првите три саеми за специјални автомобилски делови во светот и најголемите во Америка. Исто така, интегрира онлајн активности за да им овозможи на изложувачите да комуницираат со дилерите надвор од изложбената област.

Изложбата на нови производи во изложбената област ги обединува индустриските елити и различни напредни производи, поттикнувајќи го развојот на автомобилската индустрија.

За да привлече изложувачи од истовремената изложба на AAPEX, SEMA ја прошири и изложбената област за автомобилски делови.


Време на објавување: 12.08.2024