• head_banner_02

Надувувач на гуми и повеќе, придружете ни се на изложбата Automechanika Франкфурт во 2024 година

Срдечно ве покануваме да ни се придружите на изложбата Automechanika Франкфурт, која ќе се одржи во Германија од 10-ти до 14-ти септември 2024 година, Messe Frankfurt, Ludwig-Erhard-Anlage 1, 60327 Frankfurt am Main, Германија. Како член на Accufillgroup, ќе ги прикажеме нашите најнови производи и решенија заавтоматска опрема за пумпање гумина изложбата и со нетрпение очекуваме да разговараме со вас за идните можности за соработка.

Автомеханика Франкфурт
Датум: 10-14 септември 2024 година
Место: Messe Frankfurt, Ludwig-Erhard-Anlage 1, 60327 Frankfurt am Main, Германија
Сала: 8.0
Штанд: L43

am-2024-eoa8.webp.1024
accufill Automechanika Frankfurt штанд1

Accufillgroup ќе ги презентира најновите технологии и иновативни производи за да ги задоволи барањата на пазарот кои се развиваат. Ние сме желни да ги споделиме нашите најнови достигнувања со вас и да обезбедиме приспособени решенија за да ги задоволиме вашите потреби.

За време на изложбата, нашиот професионален тим ќе биде достапен на штандот L43 за да обезбеди детални презентации на производи и консултации за решенија. Искрено ве покануваме да го посетите нашиот штанд за разговори лице в лице и да ги истражите потенцијалните можности за соработка.

Доколку сте заинтересирани да присуствувате на изложбата, ве молиме одговорете на оваа е-пошта за да го потврдите времето на посета. Ќе организираме посветен претставник кој ќе ви обезбеди повеќе информации и помош во врска со изложбата.

accufill Automechanika Frankfurt штанд

За Automechanika Frankfurt 2024

Дали сте подготвени да ја искусите иднината на автомобилската индустрија? Тогаш обезбедете го вашето место сега на најголемиот меѓународен саем за автомобилски резервен пазар, Automechanika Frankfurt 2024!

Со учесници од 175 земји, водечкиот светски саем е најмеѓународното место за состаноци за индустријата, работилниците и трговијата. Како водечка B2B иновации и секторска платформа за автомобилската индустрија, Automechanika Frankfurt нуди единствена можност да се искусат најновите трендови, технологии и производи од прва рака.

Најнови иновации:Откријте ги најновите производи, технологии и услуги од целиот автомобилски резервен пазар што ја револуционизираат автомобилската индустрија.

Вмрежување:Направете вредни контакти со индустриски експерти, потенцијални деловни партнери и клиенти од целиот свет.

Презентации и работилници:Искористете ги придобивките од обемната програма на специјализирани презентации, дискусии и работилници на актуелни индустриски теми.

Високо ниво на интернационалност:Искористете го саемот за да отворите нови пазари за вашата компанија и да ги интензивирате постоечките партнерства.

Инспирација:Инспирирајте се од иновативни идеи и успешни концепти за да ја направите вашата компанија погодна за иднината.

Зачувај го датумот:10.-14. септември 2024 година

Локација:Messe Frankfurt, Ludwig-Erhard-Anlage 1, 60327 Frankfurt am Main

Сала: 8.0
Штанд: L43


Време на објавување: 12.08.2024